torsdag den 8. oktober 2015

Smagen af efterår

Søndags var jeg forbi min barndomsveninde H, for at hjælpe hende med af få smagen af efterår ind i lejligheden. Hun havde nemlig været et smut på landet og havde fået mangle lækre sager med hjem.

Der var en halv vask med både æbler og sveskeblommer, så det var bare med at komme igang med at ordne dem. Så der kan blive til marmelade, grød og andet godt.

Jeg er selv ret vild med blommeammelade, så det var dejligt med udsigten til en lille flidspræmie, i forhold til hjælpen med at ordne dem. Tror næsten der var tre fyldte 4 liters poser med udstenende blommer, da vi først var færdig, så nu kan de da få lidt forskelligt.

Derefter kastede vi os over en anden lækker sag, der dog er lidt mere besværlig at ordne. Nemlig hyben og så var det endda de små ekstra kedelige af slagsen...

... De er noget så kedelige at ordne. Og efter at have stået der et stykke tid, begyndte det tilmed også at klø helt vildt på hænderne. Men man må jo lidte for den gode smag, og det gør nok også at man nyder det lige en ekstra gang, næste gang man oplever smage af hyben.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar