onsdag den 27. april 2016

Vietnamesiske forårsruller i Vanløse

Forleden dag var jeg i Vanløse, hvor den stod på hyggeligt samvær, strik og Vietnamesiske forårsruller. 
En ret der smager fantastisk, men også kan blive både temmelig sjov og underholdende, og kan kræve en hel del køkkenrulle, når man er nybegynder i rulningen af indhold og rispapir. 

Der var alt hvad man kunne forestille sig en Vietnamesisk forårsrulle skal indholde... og et par ting ekstra, som bare smager helt vildt godt. 

Især champion og ananas var et nyt indslag for mig, men det smagte virkelig godt. Og en af de ting jeg godt kan lide ved denne for for mad, er at man selv bestemmer hvad man vil have i sine forårsruller.

Da vi ikke havde været helt så grundige med udskæringen af frugt og grøn, kan det blive temmelig svært at rulle forårsrullen så godt at de ikke skilles fuldstendig ad, når an begynder at gnave af dem. 
Mine blev derfor indtaget med kniv og gaffel, med masser af pintabutersovs, sur-sød-sovs, østerssovs og soja, hældt ud over rullen på tallerkenen. 
Det smager virkelig godt, men pas på. Mæthedsfornemmelsen kommor ofte snigende lidt efter lidt, så man kommer hurtig til at spise mere end man burde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar