mandag den 29. februar 2016

Så blev det mandag

Så blev det mandag og tid til en aften uden de store planer, bare bage lidt boller til i morgen og så ellers slappe af oven på en dejlig weekend, prop fyldt med aftaler.

Fredag aftenen mødtes jeg nede på landet med tre skønne damer jeg har kendt siden gymnasietiden og som jeg har delt både stort og småt med.
Et sjældet men kærkommen møde hvor vi alle fire atter er samlet, og finder vores gamle roller i den lille venindegruppe.

Da vi alle har en travl hverdag og bare ville benytte lejligheden til at slippe for at stå i køkkenet, blev der bestil lækker tapas udefra. Der var alt muligt godt og ikke mindst rigeligt af det. 

Det var en helt igennem hyggelig aften med god mad og godt selskab. Skønt at se dem alle igen, og en masse gode ønsker om at vi snart må gøre det igen.

Lørdag morgen gik turen fra ladet mod Vanløse, for at hjælpe H med forberedelserne til hendes fødselsdags brunch, samme formiddag. 

Det blev en hyggelig fødselsdag med massere af søde venner til H, dejlig lagkage og en lille skattejagt i deres have. 
En af de ting som er så skønt ved fødselsdagene hos H, er at der altid sker noget uventet og børnevenligt for de mange barnlige sjæle. 

Lørdag eftermiddag gik turen atter på landet, for at fejre min fætters "svendegilde (eller hvad det nu hedder når man bliver landmand)" / fødselsdag / jeg tager et år til Canada fest.
En hyggelig fest med både familie og nye ansigter i form at en lille håndplukket skarer af fætters nærer venner. 

Søndag gik turen til Køge for at besøge lille og store A. Her stod den bl.a. på sofa-tæppehygge-kreativ hygge, mens lille A sov til middag.

Der er altid så hyggeligt hjemme hos A, med friske forårsblomster og stearinlys. 
Det var så den weekend... og så blev det mandag.
Fantastisk at tænke på at man på 4 dage har mødtes med så mange skønne mennesker.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar