tirsdag den 20. januar 2015

Spinat tærte med glutenfri bund

Jeg er blevet svagt glad for spinat, så i dag stod den på spinattærte til aftensmad.


Bunden blev laget af:
2 ½ dl fuldkornsrigsflader (opblødt en smugle i vand, da de ellers blive hårde)
2 ½-  3 dl glutenfri mel
125 g smør
½ dl vand
lidt salt

Alle indgrideienserne blandes sammen og hældes i en tærteform på ca. 24 cm i diameter.
Bunden bages i en forvarmet ovn på 225 grader, i ca. 10 min.

Fyldet bestod af en blanding af peberfrugt, spinat og tomat. 

Fyldet blev blandet med en æggemasse tilsat noget campfraise og en masse krydderier. Ovenpå blev den pyntet med parmaskinke og en hel del ost. 

Det bliver en temmelig høj tærte, så man skal huske at lave kanterne lidt høje. derfor bager jeg den ofte i en springform. 
Tærten med fyld skal bages i ca. 25-30 min i ovnen. 

Derefter er det bare at gå igang med at spise. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar