tirsdag den 26. juli 2016

Højskole hygge

Jeg har endnu engang brugt 14 af mine fridage på et sommekursus på Engelsholm Højskole, og det var lige så godt som det plejer. Der er blevet talt, hygget, grinet, pjattet, spist, arbejdet til ud på de små nattetimer og udviklet en masse nye bekendskaber, samt opfrisket nogle af de gamle. Det er helt sikkert en god måde at holde ferie på, for mit vedkommende.

Gensynet med det fine slot der er med til at danne rammen om en fantastisk ferie.

På inspiration i den omkringliggende natur

Og tid til at få klaret hovedet lidt oven på en dags arbejde

I den ene uge var det primært støbning, som var temaet, men tag ikke fejl. Der er stadig meget arbejde både før og efter en støbning er lykkedes.

Trods et godt værksted er det vigtigt at komme ud af værkstedet engangimellem da der er meget larm og mange lugte, så man kan blive lidt træt i hovedet. Men så er det dejligt med en masse forskellige ruter man kan gå.

Selv om man primært opholder sig indendøre under et højskoleophold, der det bare sjovere i godt vejr. Vi havde stort set 14 dage med regn og blæst. 

Men så er det godt med lidt ekstra hygge indendøre.

Og der var da også lidt sol engang imellem

Vi havde også besøg af fantastiske Kanome, der gav en helt vidunderlig koncert. 

Hver uge afsluttes med en fernisering, og til den sidste fernisering bad vi til vejrguderne om godt vejr, og vovede os til at lave udstillingen udendørs, under den smukke alle.
Det blev virkelig en smuk udstilling med alle smykkerne udendørs. 

Under den efterfølgende faniserings fest blev der også mulighed for at sidde lidt udendørs og nye månen. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar