mandag den 21. juli 2014

Inspirerende møbelkunst på Trapholt og smukke skulpturer i Tørskind grugrag

Mit sommer højskoleophold bød også på en masse spændende inspiration fra en masse spændende fordrag og ikke mindst fra et besøg på kunstmusset Trapholt og et besøg i skulpturparken i Tørskind grusgrav.


På Trapholt så vi den spændende udstilling Antibodies, som er en super spændende og inspirerende udstilling, hvor de to brasilianske brødre Humberto og Fernando Campana udforsker feltet mellem kunst og design ved at lave brugsgenstande af skrald fra Brasiliens gader.

Stole af stof, dukker og bamser

Sofabord af glas og stof


Møbler af tråde, pap, plastik og meget mere

Møbler af tråde som gav fantastiske skyggespil på væg og gulv

Selv loftet var inspirerende

En super inspirerende udstilling som jeg vil mene er et besøg vær.


Mens det mere var det skulpturelle der inspirere i den nedlagte grusgrav, Tørskind grusgrav, ved Vejle Ådal nær Egtved. Hvor de store skulpturer udført i beton, jern, sten og sten af billedhuggeren Robert Jacobsen og skulptøren Jean Clarebout, bliver indhyldet af de smukke omgivelser og danner en smuk helhed. Skulpturparken blev indviet i 1991 og viser et tema over solens gang på himlen i løbet af dagen.






De er bestemt også et besøg vær, hvis man er på de kanter. Det er bestemt nogle smukke omgivelser man har valgt at ligge skulpturparken i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar