Ingredienser:
1 rødløg
1 chili
Ingefær (ca. 3 cm)
1 sød kartoffel
1 butternut græskar
1 æble
2-3 tsks karry
salt og peber
bolion
750 ml vand
1 lille dåse koksusmælk
Løget skæres i tern og svitses i olie sammen med karry. Derefter tilsættes ingefær og chili der er hakket fint. Mens det steges mørt, skæres kartoffel og butternut i mindre tern, hvorefter de hældes i gryden. Der tilsættes ca. 750 ml, vand (det skal ikke dække ternene helt, da suppen da bliver temmelig tynd).
Æblet skæres i tern og puttes i gryden, sammen med bolionterningen, hvorefter suppen koger svagt i ca. 20 min.
Inden suppen blændes tages den af varmen, og kokusmælken tilsættes sammen med salt og peber.
Den blev virkelig god med lidt creme fraiche og saltede græskarkerner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar