Opskriften var super nem:
3,5 dl mel
2 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
2 spsk sukker
1 nip vaniljepulver
2 spsk smør
2,5 dl almindelig eller plantebaseret mælk
1 æg
2 bananer
2 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
2 spsk sukker
1 nip vaniljepulver
2 spsk smør
2,5 dl almindelig eller plantebaseret mælk
1 æg
2 bananer
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, altså mel, bagepulver, salt, sukker og
vaniljepulver. Pisk mælk og æg sammen i en anden skål. Smelt smørret, og rør det i skålen med mælk og æg, hvorefter mel-blandingen røres i samme skål.
Mos bananen med en
gaffel og rør den i dejen.
Steg pandekagerne i lidt kokosolie eller smør, og server med
sirup og friske bær.
Der blev et pænt lille bjerg, så en del af dem røg i fryseren og er efterfølgende blevet varmet på panden, når der var behov for lidt ekstra hygge. Hvis de der skal i fryseren ikke steges helt færdige inden de fryses, vil de næsten være som ny lavede, når de færdigsteges på panden.
De var fantastiske og smagte dejligt af banan.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar