Efter mine rettelser, kom opskriften til at se således ud:
Dej:
1½ dl lunken vand
50 g blød smør
1 æg
½ dl rørsukker
½ tsk salt
250 g grov glutenfri mel (kan erstattes med almindelig)
250 g fin glutenfri mel (kan erstattes med almindelig)
(hold lidt af melet tilbage, ca. 1½ dl)
Fyld:
150 g blød smør
3 dl rørsukker
1½ spsk kanel
1 tsk kardemomme
Ca. 25-30 stk
Opløs gær, salt og sukker i vandet. Tilsæt æg og de øvrige indridigenser, og ælt dejen i ca. 3 min. Rul dejen ud i et kvadrat i ca. 0,5 cm tykkelse.
Bland sukker, kanel, kardemomme og smør sammen i en anden skål. Fordel sukker blandingen i et jævnt lag ud over hele dejen. Rul derefter dejen på den lange led og skær skiver af ca. 1 cm tykkelse. Fordel sneglene i små forme, så sukkeret ikke løber ude på bagepladen ved bagning.
Lad sneglene hæve varmt i 50 min, hvorefter de bages ved 225 grader i ca. 10 min.
Så må vi se om kollegaerne kan lide dem i morgen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar